Contact

Kom met ons in contact

De specialist voor je elektra

Wij zijn hét adres voor het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties en datacommunicatie. Of het nu gaat om je huidige installatie of een compleet nieuw aan te leggen installatie, wij zorgen ervoor dat deze goed, veilig en volgens de laatste normen wordt geïnstalleerd. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Contactgegevens

Meijer Elektrotechniek

Kloosterveenweg 142
9561 AV  Ter Apel

0599 – 587 411
info@meijerelektrotechniek.nl

KvK nr. 51605090
BTW nr. NL001398493B65

  • Krachtstroom

Krachtstroominstallaties worden door ons altijd met de grootste zorg aangelegd. Wij ontwerpen en berekenen je installatie nauwkeurig. Zo ben je gegarandeerd van een juiste en veilige installatie.

  • Zwakstroom

Bij ons ben je op het juiste adres wat betreft zwakstroominstallaties zoals bijvoorbeeld intercomsystemen. Of het nu gaat om een volledige nieuwe installatie of onderhoud aan een bestaand systeem, wij kunnen dit bieden.

  • Lichtinstallaties

Wil je een compleet nieuwe installatie of een renovatie van je bestaande installatie die aan de huidige normen voldoet? Met ons uitgebreide assortiment aan schakelmateriaal krijg je een installatie naar wens.

  • Aardingsinstallatie

Bij ons kun je uiteraard terecht voor aardingsinstallaties. Een aardingsinstallatie is verplicht in elk elektrisch hoog- of laagspanningsinstallatie. Een aarding is een verbinding van een geleidend element naar de aarde.