Kennis en ervaring

Niets is belangrijker dan een betrouwbare en veilige installatie.

Kennis en ervaring

Dankzij onze uitstekende vakkennis en ruime ervaring leveren wij kwalitatief hoogwaardig werk.

Kennis
Henry Meijer is gediplomeerd technicus sterkstroominstallaties. Deze kennis vulde hij aan met diverse cursussen, onder meer op het gebied van datanetwerken, brandmeldsystemen en NEN 1010. Bovendien zijn wij VCA-gecertificeerd.

Ervaring
Henry Meijer is zeer ervaren in de elektrotechnische installatietechniek. Hij werkte meer dan vijftien jaar in loondienst in de elektrische installatiesector.

  • Krachtstroom

Krachtstroominstallaties worden door ons altijd met de grootste zorg aangelegd. Wij ontwerpen en berekenen je installatie nauwkeurig. Zo ben je gegarandeerd van een juiste en veilige installatie.

  • Zwakstroom

Bij ons ben je op het juiste adres wat betreft zwakstroominstallaties zoals bijvoorbeeld intercomsystemen. Of het nu gaat om een volledige nieuwe installatie of onderhoud aan een bestaand systeem, wij kunnen dit bieden.

  • Lichtinstallaties

Wil je een compleet nieuwe installatie of een renovatie van je bestaande installatie die aan de huidige normen voldoet? Met ons uitgebreide assortiment aan schakelmateriaal krijg je een installatie naar wens.

  • Aardingsinstallatie

Bij ons kun je uiteraard terecht voor aardingsinstallaties. Een aardingsinstallatie is verplicht in elk elektrisch hoog- of laagspanningsinstallatie. Een aarding is een verbinding van een geleidend element naar de aarde.