Zegelrecht

Wij hebben zegelrecht

Zegelrecht

Meijer Elektrotechniek heeft zegelrecht in het gebied van netwerkbeheerder Enexis. Dat gebied bestrijkt Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. Als erkend installateur mag Meijer Elektrotechniek de zegel in meterkasten verbreken en vernieuwen.

Eisen
Het zegelrecht is bedrijfsgebonden. Meijer Elektrotechniek voldoet hiermee aan de zware eisen die Enexis stelt aan houders van het zegelrecht. Het zegel is voor de eigenaar van de groepenkast een waarborg dat deze door een erkend installateur is geplaatst.

Nummer
Een meterkast moet zijn voorzien van een zegel. Niet iedereen mag dit verbreken en aanbrengen. Een nieuw zegel wordt aangebracht met een zegeltang. Onze zegeltang is voorzien van een stempel met het nummer van Meijer Elektrotechniek. Op deze manier kan de netwerkbeheerder eenvoudig achterhalen wie het zegel aanbracht.

  • Krachtstroom

Krachtstroominstallaties worden door ons altijd met de grootste zorg aangelegd. Wij ontwerpen en berekenen je installatie nauwkeurig. Zo ben je gegarandeerd van een juiste en veilige installatie.

  • Zwakstroom

Bij ons ben je op het juiste adres wat betreft zwakstroominstallaties zoals bijvoorbeeld intercomsystemen. Of het nu gaat om een volledige nieuwe installatie of onderhoud aan een bestaand systeem, wij kunnen dit bieden.

  • Lichtinstallaties

Wil je een compleet nieuwe installatie of een renovatie van je bestaande installatie die aan de huidige normen voldoet? Met ons uitgebreide assortiment aan schakelmateriaal krijg je een installatie naar wens.

  • Aardingsinstallatie

Bij ons kun je uiteraard terecht voor aardingsinstallaties. Een aardingsinstallatie is verplicht in elk elektrisch hoog- of laagspanningsinstallatie. Een aarding is een verbinding van een geleidend element naar de aarde.